Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info
taal kiezen nl

Auto en lichte vracht

Kogelgewricht // Kogelgewricht //montage  as lichaam // Silentblock voor wielophanging // stabilisator koppeling // Stabilisator montage // Stuurhuishoes // Trekstang // Stuurkogel // Wielophanging // Spoorstang

Meer foto’s

Klantspecifieke artikelen

Bovenop het standaardassortiment ontwerpt en ontwikkelt onze R&D-afdeling klantspecifieke producten en oplossingen  voor automobiele-, landbouw- en industriële toepassingen.

Meer foto’s
Hot news


Sidem lanceert gepatenteerde oplossing voor ball joints

Nieuwe gepatenteerde ball joint voor het Dacia, Renault en Lada gamma

Sidem, de Europese specialist voor sturings- en ophangingsonderdelen, heeft een nieuwe gepatenteerde oplossing ontwikkeld voor de vervanging van press ball joints in het Dacia, Renault en Lada gamma. Deze nieuwe oplossing maakt deel uit van Sidems vernieuwde gamma sturings- en ophangingsonderdelen en garandeert zowel een eenvoudige installatie als maximale veiligheid.


Smart design

Sidems gepatenteerde oplossing biedt een vervangingsonderdeel voor ophanging dat betrouwbaar, eenvoudig en economisch is. Dit vernieuwde onderdeel werd ontwikkeld in functie van de zelfklemmende actie van de ball joint bij installatie in de track control arm. Het design van de ball joint werd verbeterd door het aanbrengen van groeven, waardoor het onderdeel zichzelf vastklemt wanneer het in de track control arm wordt geklemd. Door de automatische vastklemming wordt een eenvoudige installatie in één stap verzekerd. Daarenboven garandeert deze oplossing de maximale fixatie van het onderdeel.

Experten vertrouwen de specialist

Met deze oplossing kunnen distributeurs aan werkplaatsen en mecaniciens een gepatenteerde oplossing aanbieden voor een betrouwbare en eenvoudige installatie”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Director. Deze oplossing kan gebruikt worden voor Dacia Logan, Dacia Sandero en Lada Largus. Een overzicht van de mogelijke toepassingen van dit product is te vinden op de website van Sidem.

26-06-18 >>Lees meer

Sidem presenteert sturings- en ophangingsoplossingen op Automechanika Frankfurt 2018

Sidem verwelkomt professionals uit de automobielsector op stand C28 in hal 6.0 van het Messe Frankfurt expositiecomplex


Sidem, de Europese specialist voor sturings- en ophangingsonderdelen, neemt deel aan de komende editie van Automechanika die plaats vindt in het Messe Frankfurt expositiecomplex. Van 11 tot en met 15 september zal het Sidem team aan stand C28 in hal 6.0 zijn laatste nieuwigheden presenteren aan professionals uit de automobielsector.


Expertise is cruciaal

Met meer dan 130.000 bezoekers is Automechanika Frankfurt een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor professionals in de automobielsector. Deze beurs geeft Sidem dan ook de kans om haar recentste ontwikkelingen, haar nieuwe catalogus en haar nog verder uitgebreid gamma voor te stellen aan distributeurs en mecaniciens. “Automechanika 2018 ondersteunt Sidems ambitie: verder zijn positie versterken als Europese specialist voor sturings- en ophangingsonderdelen ten dienste van werkplaatsprofessionals wereldwijd”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Director bij Sidem.
 

Over Automechanika Frankfurt

Met ongeveer 4.800 exposanten is Automechanika ‘s werelds belangrijkste salon voor de automobieldienstensector. De beurs wordt om de twee jaar georganiseerd in het Messe Frankfurt expositiecomplex.

automechanika.messefrankfurt.com

26-06-18 >>Lees meer