Sidem vergemakkelijkt zijn klantenservice met een nieuw portaal

  • Nieuw Sidem-klantenportaal
  • Hoofddoel: vragen stellen gemakkelijker maken voor klanten
  • Beschikbaar via: portal.sidem.be

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, heeft zijn nieuwe klantenportaal gelanceerd. Met dit platform wenst het bedrijf in te gaan op de behoefte van klanten om 24/7 informatie te kunnen opvragen.

Focus op de klant

Met de creatie van het nieuwe klantenportaal heeft Sidem, als klantgericht bedrijf, een nieuwe stap gezet om zich te profileren als betrouwbare zakenpartner voor zijn klanten. Via het portaal kunnen klanten back-order documenten traceren, back-order lijsten raadplegen, facturen bekijken, de beschikbaarheid uit voorraad checken voor de onderdelen die ze nodig hebben, en promotiemateriaal downloaden. Het portaal biedt Sidem-klanten een snelle 24/7 service. “Sidem streeft er constant naar om zaken doen zo comfortabel mogelijk te maken. We zijn niet alleen de specialist in stuur- en ophangingsonderdelen. Voor onze klanten zijn wij ook de partner die hen tijd helpt te besparen. Daarom lanceren we het Sidem-klantenportaal”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Director bij Sidem.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer