Fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen wil focus op de Scandinavische en Duitstalige regio’s verder consolideren.

  • Voorstelling nieuwe regio-manager Karel-Jan Boel
  • Actief in Scandinavische en Duitstalige markten
  • Verantwoordelijk voor het versterken van de marktportfolio stuur- en ophangingsonderdelen

Sidem, de Europese producent van stuur- en ophangingsonderdelen, heeft Karel-Jan Boel aangesteld als de nieuwe regio-manager voor de Scandinavische en Duitstalige landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).

Nieuw teamlid

Onlangs heeft Sidem haar team versterkt met de komst van Karel-Jan Boel, die zich zal richten op de Noord- en West-Europese markt. Karel-Jan Boel kan terugblikken op meer dan 20 jaar verkoopervaring in verschillende sectoren. “Voor ons bedrijf is Karel-Jan een troef die onze klanten op de best mogelijke manier zal weten te ondersteunen”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Gerelateerd nieuws

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor KIA OPTIMA SPORTSWAGON (JF)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: KIA OPTIMA SPORTSWAGON (JF)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor HONDA CIVIC X (FC-FK)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: HONDA CIVIC X (FC-FK)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor TOYOTA C-HR (_X1_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: TOYOTA C-HR (_X1_)

Read more