Sinds enkele weken is bij Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, een nieuwe Sales & Marketing Manager aan de slag. Nicolas Goddeeris komt uit de grafische en voedingssector en ziet bij Sidem vooral kansen in digitalisering en data-analyse.

Uitdagingen en opportuniteiten

De automotive sector is behoorlijk nieuw voor mij, wat voor een uitdaging zorgt. Anderzijds geeft het mij ook een opportuniteit om vanuit mijn ervaring in andere sectoren te bekijken welke invalshoeken ik hier kan toepassen”, aldus de kersverse Sales & Marketing Manager. “Techniek heeft mij altijd geboeid én het gaat bij Sidem om tastbare, performante producten: stuur- en ophangingsonderdelen voor de automotive vervangingsmarkt. Dat geeft mij iets heel concreets om mee aan de slag te gaan.

Focus op digitalisering

De Sales & Marketing Manager wil bij Sidem vooral inzetten op digitalisering en maximale klantenservice. “Het familiebedrijf bestaat al heel lang en heeft een enorme knowhow opgebouwd rond product en markt. Als we die knowhow kunnen koppelen aan de tendens van digitalisering binnen automotive, is veel mogelijk naar het verder ontzorgen van klanten toe. Als de klant namelijk van ons gepersonaliseerde ondersteuning krijgt gebaseerd op die enorme hoeveelheid kwaliteitsdata, kan hij die in zijn eigen product- en marketingplannen integreren. Zo ontstaat een win-winsituatie. Gezien mijn ervaring met data-analyse en internationale verkoop schuilt daarin wellicht mijn grootste meerwaarde voor Sidem”, besluit Goddeeris.

Gerelateerd nieuws

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor RENAULT ARKANA (EUR)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: RENAULT ARKANA (EUR)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor Opel Mokka (P2QO)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Opel Mokka (P2QO)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor Ford Kuga III (CTD)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Kuga III (CTD).

Read more