Nieuwe druk Sidem-catalogus

  • Uitbreiding gamma tot ruim 9.000 onderdelen
  • Catalogus vanaf heden beschikbaar

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, publiceert een nieuwe editie van hun catalogus. Met circa 1.000 toegevoegde referenties bevat de nieuwe catalogus ruim 9.000 items. De catalogus is vanaf heden beschikbaar.

Maximale dekking van de markt

De verschijning van de nieuwe Sidem-catalogus volgt normaal gezien de tweejaarlijkse frequentie van de Automechanika-beurs in Frankfurt, het grootste automotive event voor de aftermarket. “Maar voor deze editie zijn we er iets eerder bij”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “De catalogus is gedrukt en ligt on the shelf. Dit naslagwerk, met zijn ruim 2000 pagina’s, kan gerust de bijbel van stuur- en ophangingsonderdelen voor de vervangingsmarkt genoemd worden. Bij elke editie wordt hij significant uitgebreid, omdat we op continue basis de onderdelen van nieuwe wagentypes en -modellen toevoegen. Zo hebben we sinds vorig jaar ook een nieuwe productlijn van veerpootlagers in het gamma opgenomen. Op die manier hebben we vandaag alles bij elkaar ruim 9.000 referenties waarmee we distributeurs en garagisten kunnen verder helpen.”

Online catalogus & app

Anders gezegd: wie de benodigde stuur- en ophangingsonderdelen niet terugvindt in de nieuwe Sidem-catalogus, zal ze nergens anders vinden. Distributeurs kunnen de catalogi via hun Sidem contactpersoon aanvragen en in hun shops beschikbaar stellen, zodat ze garagisten verder kunnen helpen in hun zoektocht naar het juiste onderdeel. “Los van de papieren catalogus blijft Sidem dagelijks werken aan het assortiment dat via de online cataloog op de website te raadplegen is en dat bijgevolg het meest actueel blijft”, besluit Delphine Dewildeman. “En uiteraard is er ook onze recente app, met daarin alle informatie over de referenties uit onze catalogus.

Gerelateerd nieuws

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor KIA OPTIMA SPORTSWAGON (JF)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: KIA OPTIMA SPORTSWAGON (JF)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor HONDA CIVIC X (FC-FK)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: HONDA CIVIC X (FC-FK)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor TOYOTA C-HR (_X1_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: TOYOTA C-HR (_X1_)

Read more