Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info
taal kiezen nl

Sidem voegt veerpootlagers toe aan assortiment

Sidem voegt veerpootlagers toe aan assortiment

Nieuwe lijn veerpootlagers bij de specialist in stuur- en ophangingssystemen

Sidem, de Europese specialist in onderdelen voor stuur- en ophangingssystemen, breidt zijn assortiment uit met een nieuwe lijn veerpootlagers. "Sidem biedt al het breedste assortiment stuur- en ophangingsonderdelen op de markt. Met deze beslissing willen we zakendoen met Sidem verder vergemakkelijken door onze klanten een nog vollediger assortiment aan te bieden", zegt Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Manager bij Sidem.

Hoogwaardige veerpootlagers

Sidem introduceerde vandaag een nieuwe lijn veerpootlagers in zijn assortiment onderdelen voor stuur- en ophangingssystemen. Met deze uitbreiding reageert Sidem op de groeiende vraag op de markt naar een kwalitatief gamma aan veerpootlagers die gelijkwaardig zijn aan OE-producten en maximale prestaties garanderen. In de nieuwe lijn vinden klanten onderdelen die de beste oplossing bieden voor trillingsisolatie, schokbescherming en geluidsdemping.

Focus op een volledig assortiment

Met de nieuwe onderdelenlijn biedt Sidem klanten nu een volledig assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. In totaal werden 196 nieuwe referenties voor veerpootlagers en sets aan de online catalogus toegevoegd. Daarmee maakt Sidem het voor werkplaatsen mogelijk om bij hen alle stuur- en ophangingsonderdelen te vinden die ze nodig hebben.