• Uitbreiding complementair gamma veerpootbevestigingen voor aanbod stuur- en ophangingsonderdelen
  • Focus op hoogst mogelijke kwaliteit van veerpootlagers en rubber
  • Nieuwe referenties leverbaar uit stock tegen eind 2019

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen focust sinds kort ook op veerpootbevestigingen en -lagers, die cruciaal zijn voor schokdemping. In totaal worden meer dan 200 referenties aan het bestaande aanbod toegevoegd.

Nieuwe productlijn
De productlijn van veerpootbevestigingen werd vorig jaar aan het gamma van Sidem toegevoegd, aangezien die heel complementair bleek met de bestaande after market-catalogus van stuur- en ophangingsonderdelen. “Wij willen voor onze klanten een one-stop-shop zijn,”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “De beslissing om veerpootbevestigingen aan het assortiment toe te voegen, was snel genomen.

Uitbreiding aanbod
Omdat de veerpootbevestigingen meteen vlotjes de deur uitgingen, besloot Sidem het gamma dit jaar significant uit te breiden. “We voegen in totaal een paar honderden nieuwe referenties toe, met verschillende selectiecriteria. In eerste instantie bekijken we welke types gevraagd worden voor Europese wagens. Ook de kwaliteit van het product speelt uiteraard een rol: daartoe focussen we vooral op de soepelheid van het lager zelf, die cruciaal is voor de levensduur en functionaliteit, en op de duurzaamheid van de kogels in het lager.

Thorough testing
Ook de samenstelling van het rubber wordt gecontroleerd, met als criteria de stijfheid, de flexibiliteit en hardheid van het materiaal. “Door onze nieuwe referenties zo doorgedreven te testen, willen wij ons onderscheiden van concurrenten op de markt”, besluit Delphine Dewildeman. “We staan reeds gekend als een kwaliteitsspeler, dat willen we bijgevolg doortrekken in onze veerpootlagers.”

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer