Catalogus-app helpt garagist navigeren tussen ruim 8.000 onderdelen

  • Lancering van nieuwe Sidem-app met aftermarket catalogus
  • Garagisten vinden snel en eenvoudig de juiste stuur- en ophangingsdelen
  • App vanaf vandaag beschikbaar voor Android- en iOS-toestellen

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen presenteert zijn nieuwe app met daarin de aftermarket catalogus. Dankzij deze app kunnen garagisten snel alle informatie die zij nodig hebben over een bepaald stuur- of ophangingsdeel terugvinden. De app kan vanaf vandaag gedownload worden voor Android- en iOS-toestellen.

Compleet gamma
Sidem heeft het grootste assortiment stuur- en ophangingsonderdelen in Europa voor de vervangingsmarkt”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “Het is voor de garagist zaak daar snel zijn weg in te vinden, want time is money geldt ook in die sector. Daarom hebben wij een app ontwikkeld met daarin alle informatie over de ruim 8.000 referenties uit onze aftermarket catalogus van stuur- en ophangingsonderdelen. Specifiek voor mobiele toestellen, want een garagist aan het werk heeft doorgaans geen toegang tot zijn computer, maar heeft wel zijn smartphone in de buurt. Dankzij de app kan de garagist heel snel en gemakkelijk zijn informatie vinden en blijft ons gamma dicht bij onze eindklanten.

Intuïtieve navigatie
Navigeren in de Sidem Catalogue-app kan op verschillende manieren: via wagenmerk of -type, productnaam, Sidem-code of OE-referentie. Delphine Dewildeman: “De app is heel intuïtief opgebouwd en vormgegeven volgens dezelfde structuur als de online catalogus, zodat de garagist er meteen mee vertrouwd zal zijn. Bovendien is hij in verschillende talen beschikbaar: naast Nederlands ook in Frans, Engels, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens en Russisch. Dankzij de continue updates beschikt de garagist ook steeds over de meest actuele informatie.

Experts know why luidt de baseline van Sidem. Dankzij de nieuwe app wordt dat dus even goed experts know where.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer