Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info
taal kiezen nl

Sidem lanceert nieuwe app om garagist wegwijs te maken in het gamma

Sidem lanceert nieuwe app om garagist wegwijs te maken in het gamma

Catalogus-app helpt garagist navigeren tussen ruim 8.000 onderdelen

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen presenteert zijn nieuwe app met daarin de aftermarket catalogus. Dankzij deze app kunnen garagisten snel alle informatie die zij nodig hebben over een bepaald stuur- of ophangingsdeel terugvinden. De app kan vanaf vandaag gedownload worden voor Android- en iOS-toestellen.

 

Compleet gamma
 
Sidem heeft het grootste assortiment stuur- en ophangingsonderdelen in Europa voor de vervangingsmarkt”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “Het is voor de garagist zaak daar snel zijn weg in te vinden, want time is money geldt ook in die sector. Daarom hebben wij een app ontwikkeld met daarin alle informatie over de ruim 8.000 referenties uit onze aftermarket catalogus van stuur- en ophangingsonderdelen. Specifiek voor mobiele toestellen, want een garagist aan het werk heeft doorgaans geen toegang tot zijn computer, maar heeft wel zijn smartphone in de buurt. Dankzij de app kan de garagist heel snel en gemakkelijk zijn informatie vinden en blijft ons gamma dicht bij onze eindklanten.


Intuïteve navigatie

Navigeren in de Sidem Catalogue-app kan op verschillende manieren: via wagenmerk of -type, productnaam, Sidem-code of OE-referentie. Delphine Dewildeman: “De app is heel intuïtief opgebouwd en vormgegeven volgens dezelfde structuur als de online catalogus, zodat de garagist er meteen mee vertrouwd zal zijn. Bovendien is hij in verschillende talen beschikbaar: naast Nederlands ook in Frans, Engels, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens en Russisch. Dankzij de continue updates beschikt de garagist ook steeds over de meest actuele informatie.

Experts know why luidt de baseline van Sidem. Dankzij de nieuwe app wordt dat dus even goed experts know where.

Android: https://sidem.news/and
iOS: https://sidem.news/ios