Kogelgewrichten ontwikkeld door Sidem

Onze stuur- en ophangingsonderdelen worden ontworpen en geproduceerd met de hoogste kwaliteitsnormen. We weten dat chassisonderdelen heel wat omstandigheden moeten doorstaan en moeten garanderen dat de auto veilig en vlot rijdt. Wij ontwikkelen kogelgewrichten die precies dit garanderen, zodat zowel garagisten en chauffeurs op hun beide oren kunnen slapen.

De juiste koppelregeling

Te veel of te weinig spanning ; de juiste koppelregeling kan het verschil maken tussen een veilig product en een ramp. Onze kogelgewrichten werden getest met deze van de concurrenten en onze producten halen de beste koppelwaarden.

Uitstekende prestaties op het vlak van speling

In het geval van speling zullen onderdelen vroegtijdig slijten wat leidt tot een kortere levensduur. We hebben ook onze kogelgewrichten op dit gebied getest en ook hier overtroffen onze producten de kogelgewrichten van de concurrentie!

 

Hoge roestbestendigheid

Wanneer belangrijke delen van onderdelen onderhevig zijn aan corrosie, zal de levensduur aanzienlijk afnemen. Daarom hebben we een andere test uitgevoerd, om ook op dit vlak de beste kwaliteit te garanderen. Vergelijkende tests met kogelgewrichten van onze concurrenten tonen aan dat onze producten uiterst corrosiebestendig zijn.