Download de Sidem app om de onderdelen te vinden die u nodig heeft!
Catalogus meer dan 8.000 referenties en 50 Europese & Aziatische merken.
BARBAREN-SIDEM0630

Sidem sturing & ophanging

Sidem is een toonaangevende Europese ontwikkelaar en producent van stuur- en ophangingsonderdelen voor de eerstemontage- en vervangingsmarkt in de automobielsector.

  • Premium OE leverancier
  • Maximale dekking
  • Europese productie
  • Specialist sinds 1933
  • Hoogste klantentevredenheid
Ik wil meer weten

Waar we trots op zijn

  • Premium Premium OE
  • Fabrikant Fabrikant EU
  • Ervaring Ervaring 90 jaar

KLANTEN AAN HET WOORD.

Een sterk team is een belangrijke succesfactor, maar gelukkige klanten zijn het beste bewijs van de servicekwaliteit die wordt afgeleverd. Daarom koesteren wij de getuigenissen van onze klanten. En we zijn trots dat we ze met u kunnen delen.

Wat OE-reserveonderdelen voor Europese voertuigen betreft, is Sidem onze eerste keuze voor alles wat te maken heeft met sturing en ophanging. Hun hoogwaardige catalogus is dé referentie voor de industrie. Daarom heb ik er altijd eentje bij me wanneer ik onze werkplaatsklanten bezoek.

Zoran Hranisavljevic

Manager Import Vehicle Products

Motorcade (Canada)

Producten van Sidem zijn van hoge kwaliteit en worden in Europa geproduceerd. We hebben het volste vertrouwen in het merk en zijn producten. Ons partnership met Sidem betekent dat we kiezen voor een uitgebreid assortiment veiligheidsoplossingen voor sturing en ophanging, met eigen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitsgarantie en productie. OE-kwaliteit is de minimumnorm en de producten worden in Europa ontwikkeld en gefabriceerd.

Isabel Basto

COO Aftermarket of the Nors group

Portugal

We willen Sidem feliciteren met hun 90e verjaardag. Een schitterende mijlpaal voor deze mooie familieonderneming en langdurige partner van LKQ. Al meer dan 25 jaar waarderen wij deze toonaangevende fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, met name wegens zijn ruime assortiment kwaliteitsonderdelen die 100% OE-equivalent zijn. Bovendien werken wij graag samen met de mensen bij Sidem. Zij vinden altijd de beste oplossing. De kwaliteit, flexibiliteit en ondersteuning die we van Sidem kunnen verwachten, komen niet alleen ons ten goede, maar ook onze klanten.

Stijn Van Ende

Senior Product Manager & Buyer Accessories & Tyres/Wholesale

LKQ Fource (België)

Gefeliciteerd Sidem, met je 90e verjaardag. We wensen je nog vele jaren van succes en groei! We werken al bijna een decennium lang met Sidem als officiële distributeur voor het bedrijf in Zuid-Afrika en we hebben nog altijd een schitterende klant-leverancier relatie. Op het vlak van OE-kwaliteit stelt Sidem niet teleur.

Marcel De La Chaumette & Damien Theunissen

Senior Buyer & Buyer

Masterparts Automotive Parts Supply (Zuid-Afrika)

Wij zijn een trotse distributeur van Sidem in Brazilië. Hun kwaliteit en beschikbaarheid zijn ongeëvenaard! Het maakt ons gelukkig dat we ons bedrijf samen met het merk Sidem kunnen laten groeien.

Fernando Santos

Head Comercial

Stärke Parts (Brazilië)

Gefeliciteerd met de 90e verjaardag Sidem: wij wensen jullie nog vele succesvolle jaren in de vervangingsmarkt van de autosector. We zijn erg blij dat we met de jaren een sterk partnership en een win-win relatie hebben opgebouwd. Elke dag opnieuw zijn we trots dat we de producten van Sidem kunnen verdelen. We zijn dan ook heel blij met de tevredenheid van onze klanten en hun vertrouwen in dit prachtige merk.

Roberto Roggeband

Head of Products- PMP Director

Rhiag Group (Italië)

Al vele jaren is Sidem een van de belangrijkste leveranciers van ophangingsonderdelen voor Inter-Team. Wij hechten belang aan een goede samenwerking, gebaseerd op vertrouwen en op het streven om elkaars behoeften en verwachtingen te begrijpen. Naar onze mening is Sidem niet alleen een kwaliteitsproduct, ook komen ze hun beloftes na. Het merk staat voor de veiligheid en de kwaliteit die wij onze klanten willen bieden.

Anna Gomoła-Paradowska

Deputy Director of Supplier Cooperation Department

INTER-TEAM Sp. z o.o. (Polen)

We werken al vele jaren samen met Sidem en waarderen vooral de betrouwbaarheid van deze onderneming. We stellen het partnership op prijs en we vinden het fijn dat Sidem net zoals wij een door de eigenaar geleid bedrijf is. Volgens ons zijn de kwaliteit van de producten en tijdige leveringen belangrijk voor het hoge serviceniveau dat wij onze klanten beloven. We kunnen op Sidem rekenen om die belofte op elk moment waar te maken.

Philipp Koller

Head Global Procurement

SAG Schweiz AG (Zwitserland)

Wij hebben het genoegen al vele jaren samen te werken met Sidem. In die periode heeft Sidem zich altijd als een betrouwbare, ondersteunende partner gedragen. De onderneming hanteert een hoge kwaliteits-standaard voor haar producten en lost eventuele problemen altijd bijzonder efficiënt op. Sidem staat bekend als een bedrijf dat snel reageert op ontwikkelingen in de industrie en voortdurend zijn productaanbod uitbreidt.
We stellen onze relatie met Sidem op prijs en kijken ernaar uit ons partnership verder te zetten.

Ewa Potrykus

Product Manager

Hart company (Polen)

Nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer