Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info
taal kiezen nl

Experts
know why

Sidem, sinds 1933 uw betrouwbare Europese fabrikant voor stuur-en ophangingsonderdelen van OE kwaliteit

Technical support

Ontdek onze catalogus

De SIDEM catalogus is een absolute referentie op de stuur- en suspensie-onderdelen markt. Het is een duidelijke, gebruiksvriendelijke handleiding die u correcte en up-to-date informatie  geeft over ons volledige productgamma. Een absolute must voor elke garage.

catalogus

Wereldwijde distributie

Het volledig geautomatiseerde distributiecentrum in België is het vlaggenschip van SIDEM. Vanaf hier worden onze onderdelen snel flexibel en correct verzonden, aan meer dan 90 landen wereldwijd, waar onze producten vinden van een afzetmarkt.

Lees meer

Sidem Solutions

Sidem staat voor meer dan 80 jaar know-how en ervaring.  De no-nonsense aanpak van een gezond familiebedrijf met de ambitie van een bloeiende multinational.  We zijn het oudste merk in chassis parts en daar zijn we trots op.  Trots op ons rijk verleden en vooruitziend naar een schitterende toekomst.

Lees meer
Hot news


Ook in 2019 houdt Sidem van experts !

Krijg een gratis Experts know why computerachtergrond met kalender 2019 •    Sidem Experts know why-campagne •    Gratis Experts know why-computerachtergrond met kalender 2019 •    Nu verkrijgbaar op de download webpagina van Sidem Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, implementeert zijn recente Experts know why-campagne. Hiertoe ontwikkelde Sidem speciaal voor zijn klanten een gratis schermachtergrond waarin een handige jaarkalender 2019 is geïntegreerd. U vindt uw gratis achtergrond op de downloadpagina van de Sidem website: www.sidem.be/en/downloads Experts weten waarom Als een weg slingert en draait, zijn eersteklas stuur- en ophangingsonderdelen van onschatbare waarde. Dus op wie doe je een beroep om voor je bedrijf de juiste koers te garanderen? Sidem ontwikkelt en produceert stuur- en ophangingsonderdelen met OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma van voertuigmerken en -modellen wereldwijd. " Dat is het verhaal achter onze campagne ‘Experts weten waarom’. Sidem is een echte partner voor het bedrijf van elk van onze klanten. Onze klanten worden door hun eigen klanten gewaardeerd voor hun expertise. Daarom beschouwen wij het als onze taak om hen te helpen de expert te zijn op wie vertrouwd wordt. Door ervoor te zorgen dat onze klanten een antwoord kunnen bieden op elke behoefte van hun klanten. En door premiumkwaliteit te garanderen. Dat is waarom experts wereldwijd bij Sidem komen ", zegt Peter Verdonckt, Senior Sales and Marketing Director bij Sidem. Gratis schermachtergrond met kalender 2019 U kunt de gratis Experts know why-schermachtergronden in verschillende formaten vinden op de downloadpagina van de Sidem website. Door op de koppeling van het gewenste formaat te klikken, slaat u de achtergrond op in uw documenten en kunt u deze instellen als uw bureaubladachtergrond. www.sidem.be/en/downloads    
18-02-19 >>Lees meer

Sidem stelt nieuwe area manager Karel-Jan Boel voor

Fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen wil verdere focus op Scandinavische en Duitssprekende regio bestendigen.   Introductie nieuwe area manager Karel-Jan Boel Aangesteld voor Scandinavische en Duitssprekende markt Verantwoordelijk voor het verstevigen marktportfolio stuur- en ophangingsonderdelen Sidem, de Europese producent van stuur- en ophangingsonderdelen, heeft Karel-Jan Boel aangesteld als nieuwe area manager voor de Scandinavische en Duitssprekende landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Nieuwe aanwinst Sinds kort heeft Sidem zijn team versterkt met de komst van Karel-Jan Boel, die zich zal toeleggen op de Noord- en West-Europese markt. Karel-Jan Boel kan rekenen op meer dan 20 jaar sales ervaring in diverse sectoren. “ We zien Karel-Jan als een aanwinst voor ons bedrijf die onze klanten op een goede manier zal kunnen begeleiden ,” aldus Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Director van Sidem.
30-01-19 >>Lees meer

Lancering Sidem-klantenportaal

Sidem vergemakkelijkt zijn klantenservice met een nieuw portaal Nieuw Sidem-klantenportaal Hoofddoel: vragen stellen gemakkelijker maken voor klanten Beschikbaar via: portal.sidem.be Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, heeft zijn nieuwe klantenportaal gelanceerd. Met dit platform wenst het bedrijf in te gaan op de behoefte van klanten om 24/7 informatie te kunnen opvragen. Focus op de klant Met de creatie van het nieuwe klantenportaal heeft Sidem, als klantgericht bedrijf, een nieuwe stap gezet om zich te profileren als betrouwbare zakenpartner voor zijn klanten. Via het portaal kunnen klanten back-order documenten traceren, back-order lijsten raadplegen, facturen bekijken, de beschikbaarheid uit voorraad checken voor de onderdelen die ze nodig hebben, en promotiemateriaal downloaden. Het portaal biedt Sidem-klanten een snelle 24/7 service. " Sidem streeft er constant naar om zaken doen zo comfortabel mogelijk te maken. We zijn niet alleen de specialist in stuur- en ophangingsonderdelen. Voor onze klanten zijn wij ook de partner die hen tijd helpt te besparen. Daarom lanceren we het Sidem-klantenportaal ", zegt Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Director bij Sidem.
30-01-19 >>Lees meer