Sidem introduceert nieuwe axiale gewrichten-sets

Nieuwe axiale gewrichten-sets, een praktische en tijdbesparende oplossing voor werkplaatsen en garagehouders.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor FORD FOCUS IV (CGE)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: FORD FOCUS IV (CGE)

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor RANGE ROVER EVOQUE (L551)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: RANGE ROVER EVOQUE (L551)

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor RENAULT MEGANE IV GRANDTOUR (K9A/M_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: RENAULT MEGANE IV GRANDTOUR (K9A/M_)

Lees meer

Sidem introduceert kwaliteitslabels voor stuur- en ophangingsonderdelen

De catalogus van Sidem, de Europese producent van stuur- en ophangingsonderdelen telt vandaag ruim 9.000 referenties. Om klanten meer inzicht daarin te bieden, heeft Sidem een aantal uitgekiende kwaliteitslabels uitgewerkt voor gebruik zowel in de eigen online catalogus als op TecDoc. Hiermee is voor distributeurs en garagisten de meerwaarde van Sidem onderdelen meteen visueel duidelijk.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma TOURNEO CUSTOM (TTF)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: FORD TOURNEO CUSTOM (TTF).

Lees meer