Krijg een gratis Experts know why computerachtergrond met kalender 2019

  • Sidem Experts know why-campagne
  • Gratis Experts know why-computerachtergrond met kalender 2019
  • Nu verkrijgbaar op de download webpagina van Sidem

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, implementeert zijn recente Experts know why-campagne. Hiertoe ontwikkelde Sidem speciaal voor zijn klanten een gratis schermachtergrond waarin een handige jaarkalender 2019 is geïntegreerd. U vindt uw gratis achtergrond op de downloadpagina van de Sidem website: www.sidem.be/en/downloads

Experts weten waarom

Als een weg slingert en draait, zijn eersteklas stuur- en ophangingsonderdelen van onschatbare waarde. Dus op wie doe je een beroep om voor je bedrijf de juiste koers te garanderen? Sidem ontwikkelt en produceert stuur- en ophangingsonderdelen met OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma van voertuigmerken en -modellen wereldwijd. “Dat is het verhaal achter onze campagne ‘Experts weten waarom’. Sidem is een echte partner voor het bedrijf van elk van onze klanten. Onze klanten worden door hun eigen klanten gewaardeerd voor hun expertise. Daarom beschouwen wij het als onze taak om hen te helpen de expert te zijn op wie vertrouwd wordt. Door ervoor te zorgen dat onze klanten een antwoord kunnen bieden op elke behoefte van hun klanten. En door premiumkwaliteit te garanderen. Dat is waarom experts wereldwijd bij Sidem komen”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales and Marketing Director bij Sidem.

Gratis schermachtergrond met kalender 2019

U kunt de gratis Experts know why-schermachtergronden in verschillende formaten vinden op de downloadpagina van de Sidem website. Door op de koppeling van het gewenste formaat te klikken, slaat u de achtergrond op in uw documenten en kunt u deze instellen als uw bureaubladachtergrond

www.sidem.be/en/downloads

Gerelateerd nieuws

SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Renault Mégane E-tech Electric
Lees meer