Krijg uw gratis Experts know why-wall paper met kalender

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceerde onlangs zijn nieuwe Experts know why-campagne. In dit kader creëerde Sidem voor zijn klanten een gratis wallpaper met handige jaarkalender. Vind je gratis wallpaper op de downloadpagina van de Sidem-website: www.sidem.be/en/downloads

Experts know why

Waar de weg draait en keert, daar bewijzen stuur- en ophangingsonderdelen van topkwaliteit hun waarde. Dus op wie doet u een beroep om uw bedrijf op de weg te houden? Sidem ontwikkelt en produceert stuur- en ophangingsonderdelen van OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma automerken en -modellen wereldwijd. “Dat is het verhaal achter de Experts know why-campagne. Maar Sidem is meer: een echte partner voor klanten en hun business. Onze klanten worden door hun klanten opgezocht en gewaardeerd omwille van hun expertise. Daarom beschouwen wij het als onze taak om onze klanten te helpen de experts te zijn waarop vertrouwd wordt. Door ervoor te zorgen dat ze altijd antwoorden kunnen bieden op de noden van hun klanten. En door ervoor te zorgen dat zij topkwaliteit kunnen aanbieden. Dat is waarom experts van over de hele wereld een beroep doen op Sidem”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Gerelateerd nieuws

Future proof productie in Roemenië

“Dankzij onze lange traditie in de auto-industrie zijn we erin geslaagd mensen met de juiste vaardigheden en de juiste mindset te vinden.”

Read more
INTERVIEW GWEN VERFAILLIE, CEO SIDEM

” Kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn de belangrijkste redenen om met Sidem te werken. Daarom kiezen klanten ons als trusted partner voor de lange termijn.”

Read more
Nieuwe items in het gamma voor BMW M2 (F87)
Read more