Krijg uw gratis Experts know why-wall paper met kalender

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceerde onlangs zijn nieuwe Experts know why-campagne. In dit kader creëerde Sidem voor zijn klanten een gratis wallpaper met handige jaarkalender. Vind je gratis wallpaper op de downloadpagina van de Sidem-website: www.sidem.be/en/downloads

Experts know why

Waar de weg draait en keert, daar bewijzen stuur- en ophangingsonderdelen van topkwaliteit hun waarde. Dus op wie doet u een beroep om uw bedrijf op de weg te houden? Sidem ontwikkelt en produceert stuur- en ophangingsonderdelen van OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma automerken en -modellen wereldwijd. “Dat is het verhaal achter de Experts know why-campagne. Maar Sidem is meer: een echte partner voor klanten en hun business. Onze klanten worden door hun klanten opgezocht en gewaardeerd omwille van hun expertise. Daarom beschouwen wij het als onze taak om onze klanten te helpen de experts te zijn waarop vertrouwd wordt. Door ervoor te zorgen dat ze altijd antwoorden kunnen bieden op de noden van hun klanten. En door ervoor te zorgen dat zij topkwaliteit kunnen aanbieden. Dat is waarom experts van over de hele wereld een beroep doen op Sidem”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Renault Mégane E-tech Electric
Lees meer
SIDEM TOP 90

In 2023 vierde Sidem haar 90ste verjaardag. Om dit te herdenken, maakten onze klanten en medewerkers een lijst van hun favoriete autogerelateerde nummers. Het resultaat is de Sidem TOP 90 Car playlist. Veel plezier!

Lees meer