Krijg uw gratis Experts know why-wall paper met kalender

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceerde onlangs zijn nieuwe Experts know why-campagne. In dit kader creëerde Sidem voor zijn klanten een gratis wallpaper met handige jaarkalender. Vind je gratis wallpaper op de downloadpagina van de Sidem-website: www.sidem.be/en/downloads

Experts know why

Waar de weg draait en keert, daar bewijzen stuur- en ophangingsonderdelen van topkwaliteit hun waarde. Dus op wie doet u een beroep om uw bedrijf op de weg te houden? Sidem ontwikkelt en produceert stuur- en ophangingsonderdelen van OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma automerken en -modellen wereldwijd. “Dat is het verhaal achter de Experts know why-campagne. Maar Sidem is meer: een echte partner voor klanten en hun business. Onze klanten worden door hun klanten opgezocht en gewaardeerd omwille van hun expertise. Daarom beschouwen wij het als onze taak om onze klanten te helpen de experts te zijn waarop vertrouwd wordt. Door ervoor te zorgen dat ze altijd antwoorden kunnen bieden op de noden van hun klanten. En door ervoor te zorgen dat zij topkwaliteit kunnen aanbieden. Dat is waarom experts van over de hele wereld een beroep doen op Sidem”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Gerelateerd nieuws

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor MAN TGE (UX_, UY_, UZ_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: MAN TGE (UX_, UY_, UZ_)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor VW CRAFTER (SY_, SX_, SZ_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: VW CRAFTER (SY_, SX_, SZ_)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor PEUGEOT PARTNER (K9)

Nieuwe items beschikbaar uit voorraad
Overzicht van alle referenties via de Sidem online-catalogus: catalogue.sidem.be

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: PEUGEOT PARTNER (K9)

Read more