SIDEM VERNIEUWT IATF 16946-CERTIFICAAT ALS OE-FABRIKANT.

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

OEM-gecertificeerd

De productiefaciliteit van Sidem is gecertificeerd voor de IATF 16949 norm, een  kwaliteitsmanagementnorm voor de autoindustrie, naast het ISO9001 kwaliteitscertificaat. IATF 16949 is een kwaliteitsmanagementnorm die bekrachtigd wordt door de International Automotive Task Force (IATF) om wereldwijd uniforme kwaliteitseisen te garanderen. Deze certificering waarborgt dat leveranciers zoals Sidem voldoen aan de strenge normen die door grote autofabrikanten worden gesteld.

Als trotse houder van het IATF-certificaat biedt Sidem een uitstekende standaard van kwaliteit en vakmanschap die voldoet aan de strenge eisen van de autoindustrie.
Maar wat betekent deze IATF-certificering precies voor u als klant?

  • Hoogste kwaliteit: Sidem onderdelen worden geproduceerd volgens de strengste industrienormen, dit betekent dat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestatie van elk product.
  • Vertrouwd prestige: we zijn er trots op dat we als OE-fabrikant deel uitmaken van de toeleveringsketen van een aantal van de meest gerespecteerde automerken ter wereld: Porsche en McLaren.”

Milieu, gezondheid en veiligheid

Naast het IATF 16949-certificaat is Sidem ook gecertificeerd voor andere kwaliteitsmanagementsystemen:

  • ISO14001 voor ‘Milieubeheer’: gebruik van grondstoffen, afvalbeheer en verontreinigingspreventie;
  • ISO45001 voor ‘Gezondheids- en veiligheidsmanagement’: het bevorderen van een veiligheidscultuur binnen de Sidem organisatie.

Hoogwaardig kwaliteit

De productiefaciliteit van Sidem gebruikt dezelfde kwaliteitsbeheersystemen voor alle producten. De aftermarket onderdelen  worden op dezelfde manier ontworpen, getest en geproduceerd volgens de IATF- en ISO-kwaliteitsnormen. Indien nodig wordt het OE-onderdeel verbeterd gebaseerd op onze 90 jaar ervaring. Het toepassen van al deze kwaliteitsmanagementmaatregelen resulteert in auto-onderdelen die garant staan voor een lange levensduur, groter comfort, maximale veiligheid en eenvoudige installatie.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer