Sidem kijkt alvast uit naar het nieuwe jaar en wenst al zijn klanten, partners en collega’s een voorspoedig 2019!

Het jaar loopt alweer op zijn einde en Sidem wenst iedereen fijne feestdagen! Het is voor Sidem een traditie om in deze tijd van het jaar geen papieren kerstkaarten te versturen, maar in plaats daarvan een internationale liefdadigheidsorganisatie te steunen. Dit jaar doen we een gift aan Red Nose.

Het hoofdkantoor van Sidem zal gesloten zijn van maandag 24/12/2018 tot dinsdag 1/01/2019. Vanaf woensdag 2/01/2019 is staat het Sidem-team weer voor u klaar. Tijdens deze vakantieperiode is het Sidem-portaal beschikbaar via portal.sidem.be. Voor wie meer info wil over het portaal: het Sidem-team beantwoordt graag al uw vragen op info@sidem.be.

Gerelateerd nieuws

SIDEM CATALOGUS 2024

Out now: the Sidem 2024 catalogue for steering and suspension parts.

Lees meer
Lange termijn smeervet

Smering van kogelgewrichten is belangrijk om droogloping, corrosie en slijtage van het onderdeel te voorkomen. Het smeermiddel dat gebruikt wordt in Sidem onderdelen werd ontwikkeld in samenwerking met Klüber Lubrication. Het garandeert een veel langere levensduur dankzij een soepelere beweging en de bescherming tegen waterinfiltratie. Sidem ontwerpt zijn onderdelen altijd met het oog op een zo lang mogelijke levensduur, maximale veiligheid, comfort en een eenvoudige installatie.

Lees meer
Future proof productie in Roemenië

“Dankzij onze lange traditie in de auto-industrie zijn we erin geslaagd mensen met de juiste vaardigheden en de juiste mindset te vinden.”

Lees meer