Sidem kijkt alvast uit naar het nieuwe jaar en wenst al zijn klanten, partners en collega’s een voorspoedig 2019!

Het jaar loopt alweer op zijn einde en Sidem wenst iedereen fijne feestdagen! Het is voor Sidem een traditie om in deze tijd van het jaar geen papieren kerstkaarten te versturen, maar in plaats daarvan een internationale liefdadigheidsorganisatie te steunen. Dit jaar doen we een gift aan Red Nose.

Het hoofdkantoor van Sidem zal gesloten zijn van maandag 24/12/2018 tot dinsdag 1/01/2019. Vanaf woensdag 2/01/2019 is staat het Sidem-team weer voor u klaar. Tijdens deze vakantieperiode is het Sidem-portaal beschikbaar via portal.sidem.be. Voor wie meer info wil over het portaal: het Sidem-team beantwoordt graag al uw vragen op info@sidem.be.

Gerelateerd nieuws

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor RENAULT ARKANA (EUR)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: RENAULT ARKANA (EUR)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor Opel Mokka (P2QO)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Opel Mokka (P2QO)

Read more
Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor Ford Kuga III (CTD)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Kuga III (CTD).

Read more