90 JAAR AUTO-ONDERDELEN VOOR STURING EN OPHANGING

Groot en leuk nieuws voor Sidem dit jaar: ons bedrijf viert zijn 90ste verjaardag!

Het is ongelooflijk om terug te blikken op ons parcours doorheen al die jaren. Opgericht in 1933 als ‘société industrielle de décolletage et mécanique’, en uitgegroeid tot een toonaangevende designer en fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen voor de assemblage- en aftermarket in de automobielindustrie.

Vandaag is Sidem de specialist voor stuur- en ophangingsonderdelen van OE-kwaliteit, met een eigen R&D-, productie- en logistiek centrum in Europa. Ons familiebedrijf biedt meer dan 9000 referenties. Meer dan 3 miljoen artikelen voor bijna alle Europese en Aziatische automerken zijn uit voorraad leverbaar.

Wij zijn benieuwd naar wat de komende jaren voor ons, en voor u, in petto hebben. Maar laat ons nog even bij het onderwerp blijven, het is tenslotte ons verjaardagsjaar! En we kunnen niet wachten om dat samen met u te vieren. Meer nieuws hierover volgt weldra!

Featured image PRESS page website corporate movie
Ontdek ons parcours

Geschiedenis en mijlpalen

Lees meer

Gerelateerd nieuws

SIDEM CATALOGUS 2024

Out now: the Sidem 2024 catalogue for steering and suspension parts.

Lees meer
Lange termijn smeervet

Smering van kogelgewrichten is belangrijk om droogloping, corrosie en slijtage van het onderdeel te voorkomen. Het smeermiddel dat gebruikt wordt in Sidem onderdelen werd ontwikkeld in samenwerking met Klüber Lubrication. Het garandeert een veel langere levensduur dankzij een soepelere beweging en de bescherming tegen waterinfiltratie. Sidem ontwerpt zijn onderdelen altijd met het oog op een zo lang mogelijke levensduur, maximale veiligheid, comfort en een eenvoudige installatie.

Lees meer
Future proof productie in Roemenië

“Dankzij onze lange traditie in de auto-industrie zijn we erin geslaagd mensen met de juiste vaardigheden en de juiste mindset te vinden.”

Lees meer