90 JAAR AUTO-ONDERDELEN VOOR STURING EN OPHANGING

Groot en leuk nieuws voor Sidem dit jaar: ons bedrijf viert zijn 90ste verjaardag!

Het is ongelooflijk om terug te blikken op ons parcours doorheen al die jaren. Opgericht in 1933 als ‘société industrielle de décolletage et mécanique’, en uitgegroeid tot een toonaangevende designer en fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen voor de assemblage- en aftermarket in de automobielindustrie.

Vandaag is Sidem de specialist voor stuur- en ophangingsonderdelen van OE-kwaliteit, met een eigen R&D-, productie- en logistiek centrum in Europa. Ons familiebedrijf biedt meer dan 9000 referenties. Meer dan 3 miljoen artikelen voor bijna alle Europese en Aziatische automerken zijn uit voorraad leverbaar.

Wij zijn benieuwd naar wat de komende jaren voor ons, en voor u, in petto hebben. Maar laat ons nog even bij het onderwerp blijven, het is tenslotte ons verjaardagsjaar! En we kunnen niet wachten om dat samen met u te vieren. Meer nieuws hierover volgt weldra!

Featured image PRESS page website corporate movie
Ontdek ons parcours

Geschiedenis en mijlpalen

Lees meer

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer