Experts uit de auto-industrie zijn welkom op de Sidem-stand 29013 in hal D + (niveau 2) op de Sands Expo

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor de eerste keer deel aan Aapex, waarvan de komende editie plaats vindt in het Sand Expo-centrum in Las Vegas, Nevada van 30 oktober tot en met 1 november. Het Sidem-team presenteert er zijn laatste nieuwigheden aan de experts uit de auto-industrie op stand 29013 in hal D + (niveau 2).

Expertise centraal
Met meer dan 162.000 bezoekers is Aapex een van de grootste vakbeurzen in de auto-industrie. De beurs geeft Sidem de mogelijkheid om aan distributeurs en monteurs zijn recentste ontwikkelingen, zijn bijgewerkte catalogus en tevens zijn verder uitgebreid gamma te presenteren. “Sidem wil zijn positie als Europese specialist voor de productie van stuur- en ophangingsonderdelen verder versterken in de Verenigde Staten. In dat opzicht is deelnemen aan de Aapex-beurs belangrijk ter ondersteuning van onze ambities”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Over Aapex

Al meer dan 25 jaar is Aapex een van de belangrijkste evenementen wereldwijd voor de mondiale aftermarket in de auto-onderdelenindustrie. Op Aapex zullen meer dan 2.200 fabrikanten en leveranciers uit de aftermarket in de automobielsector hun producten en diensten presenteren.

www.aapexshow.com

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer