Volledige dekking voor stuur- en ophangingsonderdelen

Als Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen produceert Sidem jaarlijks meer dan 5 miljoen stuur- en ophangingsonderdelen. Met meer dan 9.000 referenties in zijn catalogus is dit het meest uitgebreide gamma op de aftermarket.
Vind uw referenties in de cataloog.

Onderdelen voor elke auto ter wereld

Dankzij een uitgebreid aanbod aan stuur- en ophangingsreferenties kan Sidem autotechnici en monteurs premium vervangingsonderdelen leveren voor bijna alle automerken ter wereld.
Vind uw referenties in de cataloog.

Personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen

Naast personenauto’s neemt het aantal bestelwagens op de weg toe. Daarom ontwerpt en produceert Sidem ook stuur- en ophangingsonderdelen voor alle lichte bedrijfsvoertuigen.
Vind uw referenties in de cataloog.

Europese en Aziatische automerken

Een ander sterk aanwezig assortiment op onze wegen zijn de Aziatische automerken. Net zoals voor Europese automodellen produceert de eigen productiefaciliteit van Sidem ook voor Aziatische auto’s hoogwaardige stuur- en ophangingsonderdelen. Op het vlak van verkooppercentages is de wereldleider Toyota, het grootste merk van Japan, gevolgd door Honda en Nissan. Sidems uitgebreide referentiegamma omvat artikelen voor bijna elk Aziatisch automerk.
Vind uw referenties in de cataloog.