Jobomschrijving

Sidem is een premium fabrikant en distributeur van stuur- en ophangingsonderdelen voor de automotive after-market. Onze producten worden via een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde distributeurs verkocht aan garagehouders. Sidem biedt kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor nagenoeg alle automerken en -modellen.

Sinds onze oprichting in 1933 groeide Sidem als familiebedrijf uit tot een niche wereldspeler. Met bijna 90 jaar aan kennis en expertise, is Sidem de meest ervaren speler in chassisonderdelen. Ons indrukwekkend assortiment omvat meer dan 9.000 verschillende artikelen, met focus op sturing en ophanging. Dankzij een vooruitstrevende aanpak blijven we continu evolueren in de snel veranderende automotive markt.

Het hoofdkantoor en sterk geautomatiseerd distributiecentrum bevinden zich in Gullegem (50 medewerkers). De R&D- en productieactiviteiten situeren zich in Roemenië (240 medewerkers). Via reverse engineering en doorgedreven innovaties realiseren we veelal verbeterde versies van originele onderdelen. Onze eigen productie én distributie zorgen voor hoge kwaliteitsgaranties en korte levertijden, wat leidt tot een hoge klanttevredenheid bij tal van internationale partnerships.

Sidem combineert de no-nonsense aanpak van een gezond familiebedrijf met de ambitie van een bloeiende multinational. Op heden realiseren we een omzet van 40 mio EUR, doch willen we verder internationaal groeien. In dat kader versterken we graag ons team.

Ons aanbod

Waarom kiezen voor ons bedrijf? 

• Werken bij Sidem betekent dat je terechtkomt in een dynamisch en wereldwijd actief groeibedrijf.
• Je werkt in een omgeving waar ruimte is voor autonomie en initiatief.
• Sidem biedt een aantrekkelijk salarispakket aan gebaseerd op ervaring, verantwoordelijkheden en vaardigheden.

Stuur ons je spontane sollicitatie
Als je interesse hebt om bij Sidem te werken, stuur ons dan je CV en jobinteresses door via jobs@sidem.be  en we nemen contact met je op wanneer er zich een geschikte jobopportuniteit voordoet.

Praktische info
  • Gullegem
Delen