Axiale gewrichten ontwikkeld door Sidem

Onze stuur- en ophangingsproducten worden ontworpen en geproduceerd in functie van de hoogste kwaliteitsnormen. We weten dat chassisonderdelen veel omstandigheden moeten doorstaan en moeten garanderen dat de auto veilig en vlot rijdt.  Wij ontwikkelen axiale verbindingen die dit precies garanderen, zodat garagisten en chauffeurs gerust kunnen zijn.

 

De juiste koppelregeling

Te veel of te weinig spanning ; de juiste koppelregeling kan het verschil maken tussen een veilig product en een ramp. Onze axiale verbindingen werden getest met deze van de concurrenten en onze producten behalen de beste koppelwaarden.

Uitstekende prestaties op het vlak van speling

In het geval van speling zullen onderdelen voortijdig slijten wat leidt tot een kortere levensduur. We hebben ook onze axiale verbindingen op dit gebied getest en ook hier overtroffen onze producten de axiale gewrichten van de concurrentie!

Hoge roestbestendigheid

Wanneer kritieke delen van onderdelen onderhevig zijn aan corrosie, zal de levensduur aanzienlijk afnemen. Daarom hebben we een andere test uitgevoerd, om ook op dit vlak de beste kwaliteit te garanderen. Vergelijkende tests met axiale verbindingen van onze concurrenten tonen aan dat onze producten uiterst corrosiebestendig zijn.