Draagarmen ontwikkeld door Sidem

Onze stuur- en ophangingsproducten worden ontworpen en geproduceerd in functie van de hoogste kwaliteitsnormen. We weten dat chassisonderdelen veel omstandigheden moeten doorstaan en moeten garanderen dat de auto veilig en vlot rijdt.  Wij ontwikkelen draagarmen die dit precies garanderen, zodat zowel garagisten als chauffeurs gerust kunnen zijn.

De juiste koppelregeling

Te veel of te weinig spanning ; de juiste koppelregeling kan het verschil maken tussen een veilig product en een ramp. Onze draagarmen werden getest met deze van de concurrenten en onze producten behalen de beste koppelwaarden.

Uitstekende prestaties op het vlak van speling

In het geval van speling zullen onderdelen voortijdig slijten wat leidt tot een kortere levensduur. We hebben ook onze draagarmen op dit gebied getest en ook hier overtroffen onze producten de draagarmen van de concurrenten!

Hoge roestbestendigheid

Wanneer kritieke delen van onderdelen onderhevig zijn aan corrosie, zal de levensduur aanzienlijk afnemen. Daarom hebben we een andere test uitgevoerd, om ook op dit vlak de beste kwaliteit te garanderen. Vergelijkende tests met draagarmen van onze concurrenten tonen aan dat onze producten uiterst corrosiebestendig zijn.