Aftrap nieuwe Sidem campagne op Automechanika Frankfurt 2018 – Hal 6.0 stand C28

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceert zijn nieuwste campagne Experts know why op de Automechanika vakbeurs, van 11 tot 15 september in het Messe Frankfurt beurscomplex. Het Sidem-team zal er zijn campagne promoten op stand C28 in hal 6.0.

Experts know why

Sidem ontwikkelt en produceert in Europa stuur- en ophangingsonderdelen van OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma automerken en -modellen. Maar Sidem is ook en vooral een partner voor bedrijven, of het nu gaat om groothandelaars, distributeurs of monteurs. Waar de weg draait en keert, daar bewijzen onderdelen van topkwaliteit hun waarde. “Dat is het idee achter de Experts know why-campagne”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem. “We willen onze klanten helpen en in staat stellen om hun expertise te tonen aan hun klanten door hen onderdelen te leveren van OE-kwaliteit, maar zonder het OE-prijskaartje”.

Europese productie gericht op kwaliteit

Centraal in de Experts know why-campagne staat ook het Europese kwaliteitslabel. Het Sidem-team zal er zich tijdens de beurs op toeleggen om bezoekers op alle vlak de beste kwaliteit te laten zien. Vanuit dit idee nodigt het team zijn contacten uit de autowereld ook graag uit om Belgische bier van de beste kwaliteit te degusteren, elke dag vanaf 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws

SIDEM CATALOGUS 2024

Out now: the Sidem 2024 catalogue for steering and suspension parts.

Lees meer
Lange termijn smeervet

Smering van kogelgewrichten is belangrijk om droogloping, corrosie en slijtage van het onderdeel te voorkomen. Het smeermiddel dat gebruikt wordt in Sidem onderdelen werd ontwikkeld in samenwerking met Klüber Lubrication. Het garandeert een veel langere levensduur dankzij een soepelere beweging en de bescherming tegen waterinfiltratie. Sidem ontwerpt zijn onderdelen altijd met het oog op een zo lang mogelijke levensduur, maximale veiligheid, comfort en een eenvoudige installatie.

Lees meer
Future proof productie in Roemenië

“Dankzij onze lange traditie in de auto-industrie zijn we erin geslaagd mensen met de juiste vaardigheden en de juiste mindset te vinden.”

Lees meer