Aftrap nieuwe Sidem campagne op Automechanika Frankfurt 2018 – Hal 6.0 stand C28

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceert zijn nieuwste campagne Experts know why op de Automechanika vakbeurs, van 11 tot 15 september in het Messe Frankfurt beurscomplex. Het Sidem-team zal er zijn campagne promoten op stand C28 in hal 6.0.

Experts know why

Sidem ontwikkelt en produceert in Europa stuur- en ophangingsonderdelen van OEM-kwaliteit voor een uitgebreid gamma automerken en -modellen. Maar Sidem is ook en vooral een partner voor bedrijven, of het nu gaat om groothandelaars, distributeurs of monteurs. Waar de weg draait en keert, daar bewijzen onderdelen van topkwaliteit hun waarde. “Dat is het idee achter de Experts know why-campagne”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem. “We willen onze klanten helpen en in staat stellen om hun expertise te tonen aan hun klanten door hen onderdelen te leveren van OE-kwaliteit, maar zonder het OE-prijskaartje”.

Europese productie gericht op kwaliteit

Centraal in de Experts know why-campagne staat ook het Europese kwaliteitslabel. Het Sidem-team zal er zich tijdens de beurs op toeleggen om bezoekers op alle vlak de beste kwaliteit te laten zien. Vanuit dit idee nodigt het team zijn contacten uit de autowereld ook graag uit om Belgische bier van de beste kwaliteit te degusteren, elke dag vanaf 17.00 uur.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer