Experts uit de auto-industrie zijn welkom op de Sidem-stand 2-G13 in hal 2

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor de eerste keer deel aan de aankomende editie van Automechanika Dubai die georganiseerd wordt in het Dubai International Convention & Exhibition Center. Van 10 tot 12 juni zal het Sidem-team er zijn laatste nieuwigheden presenteren aan de experts uit de auto-industrie, en dit op stand 2-G13 in hal 2.

Expertise is essentieel

Met meer dan 30.000 bezoekers is Automechanica Dubai een van de grootste beurzen voor professionals uit de auto-industrie in de MEA-regio. Sidem maakt daarom graag van deze gelegenheid gebruik om aan distributeurs en monteurs haar nieuwste ontwikkelingen, bijgewerkte catalogus en nog verder uitgebreid gamma te onthullen. “Het doel van Sidem is om onze positie als gespecialiseerde fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen voor het gamma Europese en Aziatische onderdelen verder te versterken. Deelname aan Automechanika Dubai is daarom essentieel voor onze ambities”, zegt Nicolas Goddeeris, Senior Sales and Marketing Director bij Sidem

Over Automechanika Dubai

Automechanika is ’s werelds grootste handelsbeurs voor de auto-onderdelenmarkt, met evenementen in 14 landen over de hele wereld. De Dubai-editie het meest populaire evenement in de MEA-regio met 70.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlak. De show biedt de mogelijkheid om nieuwe producten te leren kennen en contacten te leggen met industriële experts uit zes departementen:
Onderdelen en componenten, Elektronica en systemen, Reparatie en onderhoud, Banden en Accu’s, Servicestation en Car wash, Accessoires en Tuning.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer