Hebt u al gehoord van ons concept ‘Sidem Solutions’? Daarin verbeteren we onze producten op basis van feedback van klanten of bevindingen uit het werkveld. Zo willen we onderdelen garanderen die nog betrouwbaarder zijn. Vandaag stellen we u voor: onze oplossing voor stofkappen.

Hoogwaardige materialen en design

Het is al een tijdje geleden dat we onze stabilisator verbindingsstangen hebben uitgerust met een nieuw type stofkap. Deze voorkomt dat de binnenkant van het kogelgewricht wordt vervuild door stof of vocht, want dat leidt tot corrosie en beschadiging van het onderdeel. Het bovenste deel van deze stofkappen past perfect in de groef van het kogelgewricht dankzij het slimme ontwerp qua vorm en materialen. Er zijn vier criteria die de stofkap specifiek verbeteren.

  • Het niet-roterende ontwerp voorkomt dat de stofkap tijdens de installatie verdraait.
  • De stofkap heeft extra groeven op het afdichtingspunt. Dit vormt een uitstekende barrière tegen waterinfiltratie.
  • Deze stofkappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig chloropreenrubber, waardoor we een maximale weerstand tegen chemische stoffen garanderen, alsook de beste afdichting tegen vocht en stof. Ook bij blootstelling aan extreme temperaturen blijft de elasticiteit behouden.
  • De exacte dikte en diameter van de bovenring in polyurethaan op de stofkap garanderen een maximale afdichting.

Uitstekende resultaten

De stabilisator verbindingsstangen van Sidem zijn allemaal uitgerust met dit nieuw type stofkap. Zo garanderen wij u een eenvoudige installatie en een lange levensduur van het onderdeel. Hieronder vindt u alle referenties van de stofkappen die apart verkrijgbaar zijn in kits.

REF SIDEM BESCHRIJVING
N14100 Stofkap kit
17003 Set van 10 stofkappen nieuw ontwerp

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer