Experts uit de auto-industrie zijn welkom op de Sidem-stand 2D133 in hal 2

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor het eerst deel aan Automechanika Shanghai. Tijdens de komende editie, van 28 november tot 1 december, zal het Sidem-team er aan experts uit de auto-industrie zijn meest recente nieuwigheden voorstellen op stand 2D133 in hal 2.

Expertise centraal

Met meer dan 130.000 bezoekers is Automechanika Shanghai een van de grootste vakbeurzen in de auto-industrie. De beurs geeft Sidem de mogelijkheid om aan distributeurs en monteurs zijn nieuwste ontwikkelingen, zijn bijgewerkte catalogus en tevens zijn verder uitgebreid gamma te presenteren. “Sidem wil ook in Azië zijn positie van Europese specialist voor de productie van stuur- en ophangingsonderdelen verder versterken. Deelnemen aan Automechanika Shanghai is in dit opzicht belangrijk ter ondersteuning van onze ambities”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Over Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is al meer dan 13 jaar de meest toonaangevende autobeurs in Azië. Aan Automechanika Shanghai nemen meer dan 6.051 exposanten uit de automobielsector deel om er hun producten en diensten te presenteren.

http://automechanika-shanghai.hk.messefrankfurt.com

Gerelateerd nieuws

Sidem-oplossing: herontworpen kogelgewricht voor lichte vrachtwagens
Read more
Sidem Solution: montageadvies voor kogelgewrichten met beschermplaat
Read more
Sidem Solution: draagarmen in staalplaat met cataforese-coating
Read more