Experts uit de auto-industrie zijn welkom op de Sidem-stand 2D133 in hal 2

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor het eerst deel aan Automechanika Shanghai. Tijdens de komende editie, van 28 november tot 1 december, zal het Sidem-team er aan experts uit de auto-industrie zijn meest recente nieuwigheden voorstellen op stand 2D133 in hal 2.

Expertise centraal

Met meer dan 130.000 bezoekers is Automechanika Shanghai een van de grootste vakbeurzen in de auto-industrie. De beurs geeft Sidem de mogelijkheid om aan distributeurs en monteurs zijn nieuwste ontwikkelingen, zijn bijgewerkte catalogus en tevens zijn verder uitgebreid gamma te presenteren. “Sidem wil ook in Azië zijn positie van Europese specialist voor de productie van stuur- en ophangingsonderdelen verder versterken. Deelnemen aan Automechanika Shanghai is in dit opzicht belangrijk ter ondersteuning van onze ambities”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales en Marketing Director bij Sidem.

Over Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is al meer dan 13 jaar de meest toonaangevende autobeurs in Azië. Aan Automechanika Shanghai nemen meer dan 6.051 exposanten uit de automobielsector deel om er hun producten en diensten te presenteren.

http://automechanika-shanghai.hk.messefrankfurt.com

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer