Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor Opel Mokka (P2QO)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Opel Mokka (P2QO)

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor Ford Kuga III (CTD)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Kuga III (CTD).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor MAN TGE (UX_, UY_, UZ_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: MAN TGE (UX_, UY_, UZ_)

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor VW CRAFTER (SY_, SX_, SZ_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: VW CRAFTER (SY_, SX_, SZ_)

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor PEUGEOT PARTNER (K9)

Nieuwe items beschikbaar uit voorraad
Overzicht van alle referenties via de Sidem online-catalogus: catalogue.sidem.be

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: PEUGEOT PARTNER (K9)

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor KIA OPTIMA SPORTSWAGON (JF)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: KIA OPTIMA SPORTSWAGON (JF)

Lees meer