• Introductie onderdelen Tesla in het Sidem-gamma
  • Stuur- en ophangingsonderdelen voor elektrische wagens steeds belangrijker
  • Referenties modellen S-reeks beschikbaar uit stock

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen produceert reeds meer dan 85 jaar stuur- en ophangingsonderdelen voor de vervangingsmarkt. Met ruim 9.000 referenties is men de nummer 1 leverancier in Europa. Ook Tesla-onderdelen behoren vandaag tot het assortiment.

Tendens elektrische wagens
Er is in de automobielsector een duidelijke tendens naar elektrische voertuigen. “Sidem kan als de referentie voor stuur- en ophangingsonderdelen in de vervangingsmarkt niet achterblijven. Het gaat hierbij in eerste instantie over de S-reeks van Tesla, die sinds een aantal jaar op de markt is”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “Voor alle modellen van die reeks die zijn verschenen, hebben wij de nodige referenties in huis. In de toekomst zullen ook de stukken van Model 3 erbij komen.”

One-stop-shop voor stuur- en ophangingsonderdelen
“We nemen onderdelen van elektrische wagens uiteraard heel bewust op in ons gamma”, gaat Delphine Dewildeman verder. “Omdat niet alleen Tesla, maar ook andere autobouwers steeds meer richting electrification kijken. Als one-stop-shop voor stuur- en ophangingsonderdelen willen wij voor elk wagentype dat op de markt verschijnt de juiste referenties in huis hebben. Sidem heeft namelijk het meest afdekkende gamma voor de aftermarket en wil dat uiteraard zo houden.”

 

 

Gerelateerd nieuws

Sidem-oplossing: herontworpen kogelgewricht voor lichte vrachtwagens
Read more
Sidem Solution: montageadvies voor kogelgewrichten met beschermplaat
Read more
Sidem Solution: draagarmen in staalplaat met cataforese-coating
Read more