Sidem introduceert nieuwe axiale gewrichten-sets

Een praktische en tijdbesparende oplossing voor werkplaatsen en garagehouders

 

  • Introductie van nieuwe axiale gewrichten-sets
  • Toevoeging van 9 kitreferenties voor vele automerken
  • Complete sets voor een volledige herstelling

Complete sets

Om latere problemen te voorkomen is het beter om het hele autosysteem te controleren en stuur- en ophangingsonderdelen in sets te vervangen. Daarom biedt Sidem complete axiale gewrichten-sets aan, inclusief alle onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle herstelling. Hierdoor kunnen werkplaatsen niet alleen tijd en geld sparen, maar ook hun klanttevredenheid verhogen.

Makkelijk te installeren

De axiale gewrichten-sets van Sidem bevatten alle onderdelen die nodig zijn om de herstelling meteen degelijk uit te voeren. Ze werden samengesteld met een focus op gebruikscomfort en zijn bovenal eenvoudig te installeren en perfect afgestemd op de behoeften van autotechnici en monteurs.

Topkwaliteit

Dankzij uitgebreide testen en een strenge kwaliteitscontrole zijn de axiale gewrichten-kits samengesteld met onderdelen van topkwaliteit.

 

Nieuwe kit referenties
Sidem ref. Toepassing
49214 Mercedes Sprinter / VW Crafter
5110 Renault / Opel-Vauxhall / Nissan / Fiat
5111 Renault Kangoo II / Mercedes Citan
5112 Renault Megane II – Scénic II
5113 Renault / Nissan Kubistar
5114 Renault Clio – Modus
63012 Porsche Boxster – Cayman – 911
9218 Opel-Vauxhall Vectra C
9219 Opel-Vauxhall / Fiat

Ga naar de catalogus

Gerelateerd nieuws

SIDEM CATALOGUS 2024

Out now: the Sidem 2024 catalogue for steering and suspension parts.

Lees meer
Lange termijn smeervet

Smering van kogelgewrichten is belangrijk om droogloping, corrosie en slijtage van het onderdeel te voorkomen. Het smeermiddel dat gebruikt wordt in Sidem onderdelen werd ontwikkeld in samenwerking met Klüber Lubrication. Het garandeert een veel langere levensduur dankzij een soepelere beweging en de bescherming tegen waterinfiltratie. Sidem ontwerpt zijn onderdelen altijd met het oog op een zo lang mogelijke levensduur, maximale veiligheid, comfort en een eenvoudige installatie.

Lees meer
Future proof productie in Roemenië

“Dankzij onze lange traditie in de auto-industrie zijn we erin geslaagd mensen met de juiste vaardigheden en de juiste mindset te vinden.”

Lees meer