Sidem vergroot focus op reengineered stuur- en ophangingsonderdelen

Reengineered gamma biedt duurzame productoplossingen voor moeilijke installaties
  • Reengineered gamma biedt stuur- en ophangingsoplossingen voor probleemgevallen
  • Items in reengineered gamma beschikbaar uit voorraad

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, zal de ontwikkeling van reengineered onderdelen opvoeren. Deze onderdelen zijn ontworpen volgens een uniek productontwerp. Het ontwerp wijkt af van het OEM-ontwerp omdat het originele onderdeel problemen ondervindt. Het doel van Sidem is om een duurzame productoplossing te bieden als antwoord op deze problemen.

Gebrekkig oorspronkelijk ontwerp

De beslissing om reengineered onderdelen aan te bieden is er niet toevallig gekomen. “We hebben in de markt gemerkt dat er af en toe problemen optreden met sommige producten in bepaalde stuur- en ophangingssystemen van OE-fabrikanten. Die onderdelen gaan daardoor heel snel kapot of ze verslijten, wat we natuurlijk ten allen prijze willen vermijden. Daarom zijn onze technici, op basis van de bevindingen in de markt, aan de slag gegaan om te kijken hoe en waar ze het oorspronkelijke ontwerp kunnen aanpassen, zodat die producten voortaan een langere levensduur hebben. Daarom spreken we van reengineered onderdelen, die een stuk duurzamer en sterker zijn dan de vorige modellen”, aldus Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem.

Reengineered technologie

Vandaag biedt de catalogus een beperkt aantal reengineered onderdelen. In de toekomst wil Sidem er zich op toeleggen om meer reengineered items toe te voegen. De artikelnummers van dit productgamma worden gevolgd door de letter R van Reengineered en worden in de catalogus aangegeven met een reengineered keurmerk. “Ons doel is als volgt : wanneer we een probleem detecteren met het OE-onderdeel op de markt, zal Sidem een reengineered onderdeel ontwikkelen en zo een duurzame oplossing bieden aan distributeurs en garagisten.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Dacia Spring

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Dacia Spring.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor BMW i3

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: BMW i3.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer