Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor VOLVO V60 II

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: VOLVO V60 II.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor SUBARU OUTBACK (BS)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: SUBARU OUTBACK (BS).

Lees meer

Sidem start met productie Tesla-onderdelen voor de vervangingsmarkt

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen produceert reeds meer dan 85 jaar stuur- en ophangingsonderdelen voor de vervangingsmarkt. Met ruim 9.000 referenties is men de nummer 1 leverancier in Europa. Ook Tesla-onderdelen behoren vandaag tot het assortiment.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor NISSAN NAVARA NP300 (D23M)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: NISSAN NAVARA NP300 (D23M).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor AUDI A6 AVANT (4A5-C8)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: AUDI A6 AVANT (4A5-C8).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor KIA SORENTO III (UM)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: KIA SORENTO III (UM).

Lees meer