Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor SUZUKI CELERIO (LF, AVK310)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: SUZUKI CELERIO (LF, AVK310).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor AUDI A8 QUATTRO (4N_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: AUDI A8 QUATTRO (4N_).

Lees meer

Stuur- en ophangingsoplossingen op Aapex Las Vegas 2019

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor de tweede keer deel aan Aapex, waarvan de komende editie plaats vindt in het Sand Expo-centrum in Las Vegas, Nevada van 5 tot en met 7 november. Het Sidem-team presenteert er zijn laatste nieuwigheden aan de experts uit de auto-industrie op stand 42012 in hal D + (niveau 2).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor TOYOTA PROACE (MDX_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: TOYOTA PROACE (MDX_).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor FIAT FULLBACK 4×4

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: FIAT FULLBACK 4×4.

Lees meer

Sidem lanceert nieuwe app om garagist wegwijs te maken in het gamma

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen presenteert zijn nieuwe app met daarin de aftermarket catalogus. Dankzij deze app kunnen garagisten snel alle informatie die zij nodig hebben over een bepaald stuur- of ophangingsdeel terugvinden. De app kan vanaf vandaag gedownload worden voor Android- en iOS-toestellen.

Lees meer