Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor TOYOTA AYGO (PAB40, KGB40)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: TOYOTA AYGO (PAB40, KGB40).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor SUBARU XV (GT)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: SUBARU XV (GT).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor HYUNDAI TUCSON (TL)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: HYUNDAI TUCSON (TL).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor VOLVO XC40

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: VOLVO XC40.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor LEXUS NX 200T/300/300H

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: LEXUS NX 200T/300/300H.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor VW T-ROC (A11)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: VW T-ROC (A11).

Lees meer