Uitbreiding van het assortiment zorgt voor een hoge beschikbaarheid voor de vervangingsmarkt

  • Uitbreiding van het gamma stuur- en ophangingsonderdelen voor Aziatische automerken bij Sidem
  • Combinatie volledig assortiment voor Europese auto’s en een groeiend aanbod voor Aziatische auto’s met als doel het meest complete aanbod voor distributeurs en garagisten
  • Alle onderdelen in Sidem’s catalogus voor zowel Europese als Aziatische automerken uit voorraad leverbaar

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen produceert onderdelen voor de vervangingsmarkt voor auto’s van zowel Europese als Aziatische origine. Recent werd het assortiment onderdelen voor Aziatische toepassingen sterk uitgebreid.

Focus op zowel Europese als Aziatische auto’s

Sidem heeft vandaag meer dan 9.000 stuur- en ophangingsreferenties in zijn catalogus voor de vervangingsmarkt, waardoor het de meest complete leverancier is voor dit type onderdelen. Maar de focus gaat verder dan Europese automerken. “Dat wordt wel eens over het hoofd gezien”, zegt Delphine Dewildeman, marketingmanager bij Sidem. “Naast de onderdelen voor Europese automerken hebben we ook veel stuur- en ophangingsonderdelen voor Aziatische automerken. En dat aanbod blijven we ook uitbreiden. Vooral omdat Aziatische auto’s hier de afgelopen jaren veel marktaandeel hebben gewonnen.

Compleet assortiment 

Vandaag heeft Sidem stuur- en ophangingsonderdelen voor meer dan 10 Aziatische merken, goed voor ongeveer 4.000 referenties. “De term ‘Aziatisch’ is natuurlijk erg breed”, vervolgt Delphine Dewildeman. “Automerken met een Chinese oorsprong zijn hier vrij zeldzaam, dus ons Aziatische assortiment richt zich vooral op Japanse en Koreaanse merken, zoals Toyota en Hyundai. Dit zijn sterke merken die ook in de vervangmarkt veel onderdelen nodig hebben. Kortom, voor die Europese of Aziatische auto’s die hier rondrijden, heeft Sidem gegarandeerd de juiste stuur- en ophangingsonderdelen in huis.

Gerelateerd nieuws

Future proof productie in Roemenië

“Dankzij onze lange traditie in de auto-industrie zijn we erin geslaagd mensen met de juiste vaardigheden en de juiste mindset te vinden.”

Read more
INTERVIEW GWEN VERFAILLIE, CEO SIDEM

” Kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn de belangrijkste redenen om met Sidem te werken. Daarom kiezen klanten ons als trusted partner voor de lange termijn.”

Read more
Nieuwe items in het gamma voor BMW M2 (F87)
Read more