Onze Sidem Solutions zijn ontstaan op basis van feedback van klanten en van de markt. Het zijn verbeterde onderdelen ten opzichte van het origineel. Met onze Solutions kunnen we nog betere en veiligere producten garanderen. Vandaag op het menu: de flensborgmoer oplossing.

Eenvoudigere installatie van stabilisator verbindingsstangen

Al onze stabilisator verbindingssstangen zijn uitgerust met flensborgmoeren. Deze hebben een vlakke ring aan de onderkant om ervoor te zorgen dat de moer niet in het montagevlak graaft. Dit resulteert in een betere continuïteit tussen de twee oppervlakken. De flensborgmoer voorkomt ook het loskomen onder invloed van trillingen en koppel. En hij garandeert tenslotte een eenvoudigere installatie en betere prestaties van onze stabilisator verbindingsstangen.

Onderdelen die voldoen aan de OE-normen

Bij de productie van elk onderdeel streven wij ernaar te voldoen aan de OE-normen. Dit geldt ook voor onze flensborgmoeren. Ze zijn gemaakt van klasse 10-staal, dat voldoet aan de OE-normen. De moeren zijn voorzien van een witte zinklaag, die corrosie voorkomt en dus leidt tot een langere levensduur van het onderdeel.

Beschikbaarheid

Elke stabilisator verbindingsstang in ons assortiment is voorzien van flensborgmoeren. Deze flensborgmoeren zijn los verkrijgbaar in sets van 10 stuks.

ReF SIDEM Beschrijving
N17032 10 Zelfborgende flensmoeren M10X1.5
N17034 10 Zelfborgende flensmoeren M12X1.5
N17036 10 Zelfborgende flensmoeren M14X1.5
N17040 10 Zelfborgende flensmoeren M12X1.5 D32
N17041 10 Zelfborgende flensmoeren M12X1.5 D40
N17042 10 Zelfborgende flensmoeren M14X1.5 D32
N17043 10 Zelfborgende flensmoeren M14X1.5 D40

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer