Sidem presenteert stuur- en ophangingsoplossingen op Automechanika Dubai 2019

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor de eerste keer deel aan de aankomende editie van Automechanika Dubai die georganiseerd wordt in het Dubai International Convention & Exhibition Center. Van 10 tot 12 juni zal het Sidem-team er zijn laatste nieuwigheden presenteren aan de experts uit de auto-industrie, en dit op stand 2-G13 in hal 2.

Lees meer

Ook in 2019 houdt Sidem van experts!

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, implementeert zijn recente Experts know why-campagne. Hiertoe ontwikkelde Sidem speciaal voor zijn klanten een gratis schermachtergrond waarin een handige jaarkalender 2019 is geïntegreerd. U vindt uw gratis achtergrond op de downloadpagina van de Sidem website: www.sidem.be/en/downloads

Lees meer

Meer aandacht voor medewerkers

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, heeft begin dit jaar haar nieuwe totaalproject gepresenteerd tijdens de halfjaarlijkse bijeenkomst met alle medewerkers. Onder het motto ‘Samen sturen, schakelen en versnellen met de glimlach’ wil het bedrijf meer aandacht geven aan betrokkenheid.

Lees meer

Lancering Sidem-klantenportaal

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, heeft zijn nieuwe klantenportaal gelanceerd. Met dit platform wenst het bedrijf in te gaan op de behoefte van klanten om 24/7 informatie te kunnen opvragen.

Lees meer

Sidem viert de feestdagen met een liefdadigheidsgift

Sidem kijkt alvast uit naar het nieuwe jaar en wenst al zijn klanten, partners en collega’s een voorspoedig 2019!

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor HYUNDAI iX35

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: HYUNDAI iX35.

Lees meer