Lancering Sidem-klantenportaal

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, heeft zijn nieuwe klantenportaal gelanceerd. Met dit platform wenst het bedrijf in te gaan op de behoefte van klanten om 24/7 informatie te kunnen opvragen.

Lees meer

Sidem viert de feestdagen met een liefdadigheidsgift

Sidem kijkt alvast uit naar het nieuwe jaar en wenst al zijn klanten, partners en collega’s een voorspoedig 2019!

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor HYUNDAI iX35

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: HYUNDAI iX35.

Lees meer

Stuur- en ophangingsoplossingen op Automechanika Shanghai 2018

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor het eerst deel aan Automechanika Shanghai. Tijdens de komende editie, van 28 november tot 1 december, zal het Sidem-team er aan experts uit de auto-industrie zijn meest recente nieuwigheden voorstellen op stand 2D133 in hal 2.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor SEAT ARONA

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: SEAT ARONA.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor OPEL GRANDLAND

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: OPEL GRANDLAND.

Lees meer