Stuur- en ophangingsoplossingen op Automechanika Shanghai 2018

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor het eerst deel aan Automechanika Shanghai. Tijdens de komende editie, van 28 november tot 1 december, zal het Sidem-team er aan experts uit de auto-industrie zijn meest recente nieuwigheden voorstellen op stand 2D133 in hal 2.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor SEAT ARONA

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: SEAT ARONA.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor OPEL GRANDLAND

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: OPEL GRANDLAND.

Lees meer

Sidem houdt van experts

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceerde onlangs zijn nieuwe Experts know why-campagne. In dit kader creëerde Sidem voor zijn klanten een gratis wallpaper met handige jaarkalender. Vind je gratis wallpaper op de downloadpagina van de Sidem-website: www.sidem.be/en/downloads

Lees meer

Stuur- en ophangingsoplossingen op Aapex Las Vegas 2018

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, neemt voor de eerste keer deel aan Aapex, waarvan de komende editie plaats vindt in het Sand Expo-centrum in Las Vegas, Nevada van 30 oktober tot en met 1 november. Het Sidem-team presenteert er zijn laatste nieuwigheden aan de experts uit de auto-industrie op stand 29013 in hal D + (niveau 2).

Lees meer

Lancering nieuwe campagne ‘Experts know why’

Sidem, de Europese specialist in stuur- en ophangingsonderdelen, lanceert zijn nieuwste campagne Experts know why op de Automechanika vakbeurs, van 11 tot 15 september in het Messe Frankfurt beurscomplex. Het Sidem-team zal er zijn campagne promoten op stand C28 in hal 6.0.

Lees meer