Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: VOLVO V90 CROSS COUNTRY.

Lees meer

Sidem ontmoet Duitse distributeur en eindgebruikers

Sidem, al sinds 85 jaar een onafhankelijke Europese fabrikant van eersteklas stuur- en ophangingsonderdelen voor de vervangingsmarkt, nam op 25 mei deel aan de huisbeurs van Heil & Sohn. Met onze aanwezigheid in Wolfsburg hadden we een dubbel doel voor ogen: de banden aanhalen met deze belangrijke klant en onze naamsbekendheid vergroten bij eindgebruikers.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor MINI COUNTRYMAN

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: MINI COUNTRYMAN

Lees meer

Sidem en Porsche: samen op weg

Sidem, al sinds 85 jaar een onafhankelijke Europese fabrikant van eersteklas stuur- en ophangingsonderdelen voor de vervangingsmarkt, heeft veel gerenommeerde klanten. Een van hen, Porsche in Duitsland, testte tot het uiterste de interne know-how van het bedrijf.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor PEUGEOT 208

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: PEUGEOT 208.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor MERCEDES E-CLASS CABRIO (A238)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: MERCEDES E-CLASS CABRIO (A238).

Lees meer