Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor JAGUAR XE (JA_)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: JAGUAR XE (JA_).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor MERCEDES E-CLASS COUPE (C238)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: MERCEDES E-CLASS COUPE (C238).

Lees meer

Video: Hoe installeer je een ophangingsarm?

We show you in this video how to replace a track control arm.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor MITSUBISHI L200

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: MITSUBISHI L200.

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor AUDI A7 SPORTBACK (4KA)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: AUDI A7 SPORTBACK (4KA).

Lees meer

Sidem presenteert nieuwe items in zijn gamma voor OPEL GRANDLAND X (A18)

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: OPEL GRANDLAND X (A18).

Lees meer