Sidem introduceert kwaliteitslabels voor stuur- en ophangingsonderdelen

Visuele meerwaarde in een oogopslag voor distributeurs en garagisten

 

  • Invoering van kwaliteitslabels voor stuur- en ophangingsonderdelen
  • 4 labels maken meerwaarde productgamma visueel duidelijk
  • Introductie in online catalogen en TecDoc vanaf juli 2021

De catalogus van Sidem, de Europese producent van stuur- en ophangingsonderdelen telt vandaag ruim 9.000 referenties. Om klanten meer inzicht daarin te bieden, heeft Sidem een aantal uitgekiende kwaliteitslabels uitgewerkt voor gebruik zowel in de eigen online catalogus als op TecDoc. Hiermee is voor distributeurs en garagisten de meerwaarde van Sidem onderdelen meteen visueel duidelijk

Premium quality

In totaal hanteren we vier nieuwe kwaliteitslabels”, licht marketingmanager van Sidem Delphine Dewildeman toe. “Sowieso wordt elk product van minstens één label voorzien, namelijk dat van Premium Parts. Elk onderdeel dat bij Sidem geproduceerd wordt, dient aan premium kwaliteitsstandaarden te beantwoorden. In die zin past de toekenning van dit label aan elk product in dit beleid. Maar een product kan daarenboven ook nog een van de drie andere labels hebben, of zelfs een combinatie ervan.

Top kits

Twee labels zijn specifiek bedoeld voor kits. Het label Top Kit Accessories geeft aan dat de samenstelling van een artikel voorzien is van alle accessoires, van bouten over moeren tot veren en schildjes. Op deze manier moet een garagist niet zoeken naar de nodige accessoires en heeft hij alles voorhanden, wat makkelijke en efficiënte installatie in de hand werkt. “Aangezien die accessoires anders apart gekocht dienen te worden, bieden we onze eindklant op die manier meer gemak”, duidt Delphine Dewildeman nog.

Met het label Top Kit Extended wordt aangegeven dat een kit samengesteld is met producten van bijpassende aard. “Zoals een axiaal gewricht waarbij meteen een stuurhuisrubber wordt geleverd”, aldus Delphine Dewildeman. “Dat betekent in één keer alles bij de hand voor een reparatie. Opnieuw staan hier dus de efficiëntie en het gemak van de garagist voorop.

 

Re-engineered technology

Als vierde en laatste label is er Re-engineered Technology, dat aangeeft dat Sidem het oorspronkelijke design herontwikkelt en optimaliseert. “Dat doen we omdat we een probleem of vraag in de markt zien en daarop inspelen”, duidt Delphine Dewildeman. “Die aanpak levert duurzamere producten op met een langere levensduur, die bovendien gemakkelijker te installeren zijn. Opnieuw customer convenience dus.

Wij streven in alle opzichten naar blije klanten”, besluit Delphine Dewildeman. “Niet alleen onze eigen klanten, maar ook de klant van onze klant. Dankzij deze kwaliteitslabels weten zowel distributeurs als garagisten nu nog beter wat ze kopen én krijgen ze in een oogopslag en heel visueel de meerwaarde van onze producten te zien.

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer