Voor het gamma van Hyundai en Kia hebben we een gesloten kogelgewricht ontwikkeld. In dit onderdeel is de voorspanning al tijdens het productieproces bepaald.

OEM open kogelgewricht concept

Het OEM-kogelgewricht voor deze automerken is ontworpen volgens een open concept. Daardoor bestaat de kans dat vuil en vocht voor of tijdens de montage in het kogelgewricht binnendringen. En dat moet vermeden worden.

Gesloten kogelgewricht van Sidem

Bij Sidem streven we altijd naar een zeer lange levensduur van onze onderdelen. Daarom hebben we besloten om dit specifieke kogelgewricht te herontwerpen, op basis van een gesloten systeem. Dit voorkomt ten eerste dat er vuil en vocht binnendringt voor of tijdens de installatie, in tegenstelling tot het OEM ontwerp. Zo kunnen we een zorgeloze installatie en een langere levensduur van het kogelgewricht garanderen.

Ten tweede voorkomt dit voorgemonteerde ontwerp dat er te veel druk wordt uitgeoefend op het kogelgewricht. Te veel druk kan leiden tot een hoge torsiebeweging, met voortijdige slijtage van de kunststof insert tot gevolg. Anderzijds voorkomt het nieuwe ontwerp dat er te weinig spanning wordt uitgeoefend, wat resulteert in speling.

Om de installatie voor u eenvoudig te maken, hebben wij het juiste montagegereedschap in voorraad (SIDEM REF R10092).

Ontdek onze referenties

Het speciaal ontworpen kogelgewricht van Sidem is geschikt voor verschillende modellen binnen het Hyundai en Kia gamma.

REF SIDEM REF OEM Beschrijving GESCHIKT VOOR:
81182 51760 2R000 Kogelgewricht Hyundai I30 (FD) & I30 CW (FD) – Kia CEE’D (ED), CEE’D SW (ED), PRO CEE’D (ED)

 

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer