Wist u dat we een Sidem-oplossing hebben ontwikkeld voor drie soorten lichte vrachtwagens? Lees hieronder alles over ons opnieuw ontworpen kogelgewricht voor Mercedes Sprinter, Volkswagen LT en Volkswagen Crafter.

Aangepaste rubberkap

In eerste instantie beslisten we om de rubberkap van het kogelgewricht te herontwerpen. Concreet hebben we de kap dikker gemaakt. Op die manier is het kogelgewricht beter bestand tegen de impact van deeltjes afkomstig van de weg. En de binnenkant is beter afgedicht.

Het rubber van de kap is trouwens chloropreenrubber. Dat biedt maximale weerstand tegen chemische stoffen en garandeert de beste afdichting tegen vocht en stof.

Betere weerstand

Daarnaast hebben we ook de globale weerstand van het hele onderdeel verbeterd. De plastic insert werd helemaal opnieuw ontworpen. Daardoor is het onderdeel nu nog beter bestand tegen de belasting waar die dit type voertuigen mee geconfronteerd wordt.

Nog meer OE

We zijn erg blij om hier te schrijven dat met de wijzigingen die we aan dit kogelgewricht hebben aangebracht, het onderdeel nu ook visueel nog sterker op het OE-onderdeel lijkt.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer