Wist u dat we een Sidem-oplossing hebben ontwikkeld voor drie soorten lichte vrachtwagens? Lees hieronder alles over ons opnieuw ontworpen kogelgewricht voor Mercedes Sprinter, Volkswagen LT en Volkswagen Crafter.

Aangepaste rubberkap

In eerste instantie beslisten we om de rubberkap van het kogelgewricht te herontwerpen. Concreet hebben we de kap dikker gemaakt. Op die manier is het kogelgewricht beter bestand tegen de impact van deeltjes afkomstig van de weg. En de binnenkant is beter afgedicht.

Het rubber van de kap is trouwens chloropreenrubber. Dat biedt maximale weerstand tegen chemische stoffen en garandeert de beste afdichting tegen vocht en stof.

Betere weerstand

Daarnaast hebben we ook de globale weerstand van het hele onderdeel verbeterd. De plastic insert werd helemaal opnieuw ontworpen. Daardoor is het onderdeel nu nog beter bestand tegen de belasting waar die dit type voertuigen mee geconfronteerd wordt.

Nog meer OE

We zijn erg blij om hier te schrijven dat met de wijzigingen die we aan dit kogelgewricht hebben aangebracht, het onderdeel nu ook visueel nog sterker op het OE-onderdeel lijkt.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer
SIDEM vernieuwt IATF 16946 certificaat als OE-fabrikant

Het IATF 16949-certificaat van Sidem bewijst de capaciteiten van de Belgische firma als Original Equipment Fabrikant (OE-fabrikant) voor de automobielindustrie. Sidem ontwikkelt en produceert stuur-en ophangingsonderdelen als OE-fabrikant voor merken zoals Porsche en McLaren. Het bedrijf past dezelfde kwaliteitsnormen toe op al haar producten, inclusief aftermarket auto-onderdelen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor DS 7

Sidem, the European manufacturer of steering and suspension parts, is presenting its newest additions to the range of steering and suspension parts. Article references are now immediately available from stock for: DS 7 (CROSSBACK).

Lees meer