Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info
taal kiezen nl

Sidem presenteert sturings- en ophangingsoplossingen op Automechanika Frankfurt 2018

Sidem presenteert sturings- en ophangingsoplossingen op Automechanika Frankfurt 2018

Sidem verwelkomt professionals uit de automobielsector op stand C28 in hal 6.0 van het Messe Frankfurt expositiecomplex


Sidem, de Europese specialist voor sturings- en ophangingsonderdelen, neemt deel aan de komende editie van Automechanika die plaats vindt in het Messe Frankfurt expositiecomplex. Van 11 tot en met 15 september zal het Sidem team aan stand C28 in hal 6.0 zijn laatste nieuwigheden presenteren aan professionals uit de automobielsector.


Expertise is cruciaal

Met meer dan 130.000 bezoekers is Automechanika Frankfurt een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor professionals in de automobielsector. Deze beurs geeft Sidem dan ook de kans om haar recentste ontwikkelingen, haar nieuwe catalogus en haar nog verder uitgebreid gamma voor te stellen aan distributeurs en mecaniciens. “Automechanika 2018 ondersteunt Sidems ambitie: verder zijn positie versterken als Europese specialist voor sturings- en ophangingsonderdelen ten dienste van werkplaatsprofessionals wereldwijd”, zegt Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Director bij Sidem.
 

Over Automechanika Frankfurt

Met ongeveer 4.800 exposanten is Automechanika ‘s werelds belangrijkste salon voor de automobieldienstensector. De beurs wordt om de twee jaar georganiseerd in het Messe Frankfurt expositiecomplex.

automechanika.messefrankfurt.com