Focus op medewerkers met de slogan ‘Samen sturen, schakelen en versnellen met de glimlach’

  • Lancering van het Sidem-project ‘Samen sturen, schakelen en versnellen met de glimlach’
  • Belangrijkste pijlers: motivatie en betrokkenheid
  • Project start vanaf januari 2019

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, heeft begin dit jaar haar nieuwe totaalproject gepresenteerd tijdens de halfjaarlijkse bijeenkomst met alle medewerkers. Onder het motto ‘Samen sturen, schakelen en versnellen met de glimlach’ wil het bedrijf meer aandacht geven aan betrokkenheid.

Uitmuntende werkplek

Eind 2017 heeft Sidem al verschillende HR-projecten opgestart om de betrokkenheid van zijn medewerkers te vergroten. Zo werd er een personeelsenquête gehouden om te polsen naar de noden van de werknemers. De onderzoeksresultaten werden begin dit jaar omgezet in een overkoepelend en geïntegreerd Sidem-project. Met externe coördinatie door Pvo-Avancys en ondersteuning via ESF, richt het project zich op de volgende domeinen: procesanalyse, functie- en/of teambeschrijvingen, leiderschap, samenwerking en andere HR-acties. “Dit project heeft tot doel de betrokkenheid van de medewerkers bij de organisatie te vergroten. Zodoende moet het enerzijds Sidem in staat stellen om zich als werkgever te verbeteren, en anderzijds de werknemers toelaten om hun bedrijf als een uitmuntende werkplek te zien”, zegt Lieven Demeyere, Finance & HR Manager bij Sidem.

Gerelateerd nieuws

Nieuwe items in het gamma voor Audi-Volkswagen

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Audi-Volkswagen.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic

Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Mercedes-Benz Vito V-Class 4Matic.

Lees meer
Nieuwe items in het gamma voor Ford Mustang Mach-E

Sidem, de Europese fabrikant van stuur- en ophangingsonderdelen, presenteert de nieuwste toevoegingen aan zijn assortiment stuur- en ophangingsonderdelen. Deze artikelreferenties zijn nu onmiddellijk leverbaar uit voorraad voor: Ford Mustang Mach-E.

Lees meer